Jumaat, 12 Jun 2009

reSULT akHIR..

ayai..12 aribulan 6 dua ziro ziro 9, result sya kua. jum cek. tengok best ke down..
emm,, masa stdy week dulu, orang cakap (budak umah) kawan clas pun cakp ugak, sya ni malas stdy, malas uat pasyear paper, malas makn, malas mandi. ooo... sebb tu la sya dapt resut yg rendah.. padan muka sya kan..? 'usaha cikit, dapat pun sikit la' betul x pepatah nie??

sya pun mushkil jugak la, nape dapat cikit n down, n down down... makin sya blaja, makin la dapat result cikit. aaaarrhhhh....menyampah!!!

sokey2,,,
resut teruk pon, sya besyukur sangat sebb nyaris2 nak masuk longkang result tu. huh..selamat..,masih age dapat akj n apkj..amin syukur..

kepada kawan2 PSA selamat abis sekolah sebb kita dah xkena g PSA tuk sambung blaja sebulan tu..hihi. hope sume bebas 'cary modul' yaa.
n congrage ugak kat sape2 yg dapt keputusan tinggi n happy mak ayah tengok..tahniAH!!

+dan juga.., tuk kakak n abang2 JPA. jagn lupa ya tanggungjawab kita g putrajya... (sya pun xplainin pape age)

**ok daa~ lapar nie, tggu resut kua tadi 3 jam..lama mak oi..

5 ulasan:

aYuNi berkata...

hoho~ tahniah k..kite dpt akj dan apkj.. yahooo! yup..hup xda yg carry

farhanalicious berkata...

ana x dapat akj. taleh masuk dewan. so sad

fahana_ann berkata...

pe pun,do your best..hehe..lame gak tak jumpe..

Rantong berkata...

Sekadar nasihat & peringatan sesama muslim.

Berhat-hatilah bilamana menulis blog. Tulis dengan ilmu & iman.

"Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan daripada sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian daripada sangkaan itu berdosa, dan janganlah kamu mengintip, mencari-cari kesalahan dan keaiban orang, dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Apakah seseorang daripada kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) Maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah, sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi Maha Mengasihani. " (Al Hujurat ayat 12)

View Profile: Rantong™

NoRT berkata...

mane la kamu ni mhilang