Selasa, 24 Februari 2009

jejalan

salam..
saya skang nie ngah on tau kat cc. sebb munasabah nie datg kat ex-cc nie nak cari maklumat esement n nak print esement. tpi skang dah jadi len dah, sya duk on9 ym n benda2 nie pulak. haha..

jejalan..
aculy sya selalu kua p print+beli makanan+cari maklumat esemt+on9 nagn menaiki kaki jea tau.. tu yg sya nak kongsi nieh. nak kongsi perasaan penat sya..waaa.. penat la nak macam nie selalu. adesh..bukan sya nak ngadu k, jus nak gtau jea..

apa patut sya buat?? xnak kuar p town, cam ner sya nak makan? camna sya nak cari maklumat esemt? camna sya nak on9?? yaii.. patut ke sya beli moto sebb nak kuar p town? patut ke beli broadband nak on9? pattu ke beli ink baru tuk print kat umah? dan patut ke suruh pakwa belikan makanan? (bukan pakwa sya k)

emm tatau dah,. sya ni memg suka jenis bejalan+jejalan. suka sesanagt..sebb tu sya xkesah kalo pegi jejalan sebb hal sya. tpi sya akan kesah dan sesanagt kesh kalo pegi jejalan tuk hal org len. ish!

keputusan :-

  1. nak beli broadband = jap g ada org cakp 'duit dah la xda, ko ni abiskan duet jea tau!'
  2. nak beli motor = duet xda, xcukup weh,,.:P
  3. nak masak kat umah = masa xbagi, dia jeles nagn sya
  4. nak kua on9 = 'selalu ey ko ni kua malam2'
  5. nak mintk tolong org = org pulak yg mintk tolong sya..emm

k tu jea la nak gtau yea..

aculy banyak merepek nieh. saja nak luahkan perasaan lapor time nie. atul tunggu jap ey, sat g cek balik belikan tomyam kita kongsi tau.yam yam..

**kuikui _ story nie xda kaitan nagn idup ataupun mati..kuikui~


14 ulasan:

farhanaLicious berkata...

cian nya. kita da nak abes sem. tak perlu kot motor tu. huhu. broadband tu kalu ada duit lebih dan yakin boleh tanggung tiap2 bulan, boleh la. kalau ada apa apa kesusahan, bitau la I, I boleh tulun. nanti kita makan sama sama ya? bitbit dan tade nak suh tlg nyanyi. ;p

e-leeyana berkata...

klu cmtu, kongsi2 la byr broadband tu..jimat sket..nk onl( pn bkn 24hrs sorang kn..

fahana_ann berkata...

hehehe..pilih yang terbaik..macam mane erk?hehe..timbang tara lah yang mane banyk kebaikan dan kesenangan..then sesuaikan dgn kedudukan diri..ok ke macam ni?hehe

eRRy 501® berkata...

rasanya i sokong bangat pandangan HANA tuw..baguiiiss tul la dia erk..apapun..fikir dengan baik yang mana KEPERLUAN dan yang mana KEHENDAK..

erisya nor berkata...

seronok baca kisah kehidupan pelajar :) memang tight budget tapi itu mengajar kita menguruskan kewangan ...

ajaa~ berkata...

**fahanalicious
huhu..cian yae..em xpe la dah nak abis sem kan

**eliyana
skang memg dalam perancangan nak kongsi ni :)

ajaa~ berkata...

**fahana_ann
ok okek..
boley la uat camtu.memg kena pk nieh.thank yaa

**eRRy
ayai..ikut kehendak ahti nanti mati laa :)

ajaa~ berkata...

**erisya nor
hii memg seronok lah. kucar kacir kan??waaa

eRRy 501® berkata...

tau tak pe...!!

ajaa~ berkata...

**eRRy
ohoi..
tau dah nie..

eRRy 501® berkata...

abih tuwwww..apa tgu lagiiiii..come out and play..jeng jeng jeeeeeennnggg..hehee

ajaa~ berkata...

haha..
jeng jeng...
**fahana demam la en.sairi

eRRy 501® berkata...

salam kecian kat dia erkkk..makan la ubat habaq kat dia..dia kan kuat..kan kan kannn

duOne_sTarz berkata...

a'a...murah aje broadband skrg ini..kalu x, anda kbosanan ^^