Selasa, 24 Mac 2009

VIRus Cecema

salam..
sya kat aimar skang nie, ngah on9.dah lama xon9 wei...hahaha
skang nie memg bizy sebb ngah bizy on9 cari antivirus la. DAN sya memg pantag la, kalo ngah uat keje o bizy ngan sometim, sya XSUKA org kaco. sebb nati xleh 'cosenterit' tau. dan ada la org nie ar, suh sya melayan dia burak pulak. skang kat kedai makan nie, sya perlukan masa nak surf tenet jap jea... tpi dia.. adoi tetiba leh uat sya rasa meluat jea. n skanng dia dah pegi dah, dah balik. uhui..aman la ciki sya ngan kawan yg nak siapkan sement tu...okey....

DAN kembali semula kat antivirus. PITOP my laptop nie dah kena serang virus daaahhh...tension sgguh sya tau. kalo buka word jea, nati kat folrder yg kita simpan maklumat tu, akan kuar satu age word len.tu virus la tu.. tension sya nie. kecian PITOP, dia dah la baru idup, tut2 dah demam kena virus dah. sya pun kecian ugak..,sedey tgok dia camtu ha..:(

sesapa yg ada antiviru yg terbagus tu gatu la sya. camna nak dapatkan antivirus..sya memg kena rawat PITOP ngn secepat mungkin nie :(

k la..sya nak makan, jum makan...

**sem nie dah last sem la, dah nak abis. uhu..sades ugak nak tinggalkan poly..

5 ulasan:

aYuNi berkata...

hehe.. siannye kne kaco.. xpe2 relek la k..
antivirus terbaek.. erm.. xda antivirus yang baek la za.. gne mana2 pun sama.. jadi xyah kusut2.. gne je apa yg aza nak k..(:

asna cute berkata...

Huaaa sorryy asna xdpt nak tolong cz asna pun tak tau nak wat mcm ne if dapt virus nie. Smua pass kat Tecnical deprtmt jer hehehe =)

ajaa~ berkata...

**ayuNi
yea ke sume sama antivrus tu dear??
aza pakai avg skang nie, tatu la dia ok ke x..

ajaa~ berkata...

**asnacute
ohoi..seng la asna kan anta jea kat pakat. aja susah la, mereka2 kurang memahami lagi laptop nie..

aYuNi berkata...

yup.. ayu penah tnye tech dulu.. die ckp cam tuh.. kalo ada yg baek pun akan jadi 'xbaek" pastu..ngahaha~
*kalo tech ayu tipu..ayu pun tipu aza la..haha~