Isnin, 13 April 2009

ProJecT~

arr...
present projec dah abis dah, baru jea 30 minit yg lalu. penat wei.. penat otak nak pk present tadi, dah la kena 'sepeking' bi tadi. belit lidah wei..
so.... sya jus baca jea la ape yg tetulis kat slide tadi. baca pun tegagap gak hah. cuak nye pasai.. huuu.... baru la dapat rasa kecuakan, kekecutan nak present projec, last semester nie.

pape pun semua bejalan lancar.... semua ahli grup dapat present nagn selamt n KOMPEden nya.. thank kat cikBye, CikmIza, CePul cin Atul,..n Thank Gak kat mR aYIE sebb tolong kitorang siapkan projec 'AmouNt DeteCtor N bLOOd Warmer'.. rela datang umah siapkan sampai 1 2 pagi. ish...dasat sungguh kan?... em tu la gak akibatnya kat kami smeua sebb..uat KEJE laST MINIT. ihiii....

so.. projec kami...emm..bukan nak bangga k, projec kami leh dapt g final.. ape maksud eNCIK 2 sebenarnya hah????
sya xnak g final, sebbnya banyak benda kena pK age, kena tukar tu, kena tukar nie...tambah tu tambah nie.... waaa duit tade la.... sy xnak g final. xnak xnak... pening dah nak pk hah...

skang sya nak relex. xmau pk age sal projec nie..emmm..

k la, kepala dah pening dah... nak rehat jea.. tido pun best ugak ni..
eh xleh xleh.. malam nie kena stdy k.mate sok ada kuis! inagt tu stdy...

**em..aja dah penat nak pk banyak benda...so aja nak rehat jap skang nie. xnak pk sal sape2 pun skang nie...

8 ulasan:

FarhanaLicious berkata...

congrats dear!

[ a l i y a ] berkata...

wahhh,congrats

but one more thing nak share tntgh presentation...kalau nak lebih berkesan n more kualiti

kat slide jgn tulis pnjg2 n jgn bace through slide jerkkk

tulis point n kite kena explain kat lecturer,baru nampak confident,ok dear??try this....n suara kena lantang...

all the best dear~~

[ a l i y a ] berkata...

opsss..one more thing,tertinggallll

eye contact...hehehhehe

asna cute berkata...

Epi rest!!~

ajaa~ berkata...

fahanaLicious
ok...thank back~

ajaa~ berkata...

[aliya]
oh thank k!!
memg bekesan tu cara tu...
tpi takot gelabah still ada ler..
huuu

thank k

ajaa~ berkata...

**asna cute
ok thank yaa..

erisya nor berkata...

wahhh tahniah ajaa!