Rabu, 1 April 2009

jiwa~

salah ke sya rasa sometin..when tau ex-boy kita dah ada pengganti lain...?

time nie sya xdapat tipu diri, titisan jernih kat mata mangalir keluar jugak..puas sya tahan diri. sabar..dia dah lama tinggalkan ko, xyah nak sedey2 lagi....biakan dia nagn idup dia.. jgan amik peduli..lupakan dia...pleass,,jgan inagt dia lagi...

tpi...slah ke sya,,,bukan niat diri nak rasa camtu.
giler ke sya nak ingat lagi kat dia.
patut ke sya pk sal dia lagi.

dah lama sya lupakan dia, tpi sya xtau napa sya xterlalu 'pandai' tuk lupakan dia..
tamak ke sya.., xcukup nagn apa yang dah ada sekarang nie..??

nape sya nak rasa sedey..?
masih sygkan dia ke..
sorie..dia dah xsyg kan sya..
bodhnya sya nie...

maaf...
sya memg xdewasa dlm pk hal macam nie...
bukn niat nak mainkan perasaan org..
sebb sya tau ianya sakit..,cukup la sya rasa sekali jea...

**jgan bercinta kalo x bersedia hadapi kekecewaan..sya dah pilih jalan yg salah.......

8 ulasan:

Darkk berkata...

rilek..
abang darkk kan ade..hehe

TeNgKu JoHaRi berkata...

salam ziarah
ha xsalah ce xyah pk sngat
life must go on as time passing by
tol x?
bak kata shaden "...dunia belum berakhir bila kau tingalkan aku.."
hehe
rock ur life

[ a l i y a ] berkata...

jgn sedih2 ok...seorang yang pergi,sepuluh yg dtg,come on gurl...dont think too much,cinta sejati akan tiba bila anda bersedia dan bila tibanya waktu yg betul...perempuan yang baik untuk lelaki yg baik....cheer up ok...

p/s: biasanya bila kita dah tgglkan yg lama,pasti akan dpt more better than before..trust me..ok???

asna cute berkata...

Haippp!~
Ajaa Abaikan saje cinta tu.
Adat org bercinta biasa la mmg gitu. Tapi if kita dpt org y kita cintai sepenuh ahti and then org y terima cinta kita.. bagi lak cinta y sama byk ngan kita bg dia insyallah mesti boleh kekal. Tapi cinta abadi kpd Allah s.w.t jer.

Jgn sedih2 k. The past is past. Ajaa kena tabahkan hati.. dan fikir ada hikmah disebalik kekecewaan hati ajja sekrg nie..

Haa telbh sudah bceramah hehe
=)

aYuNi berkata...

ayok..sedih ye syg..xsalah pun..sama skali xsalah.. kita manusia biasa.. yang xpenah lepas dr rasa 2.. tambh2 penah kngsi sket jalan cerita dgn si dia.. tp ingt.. jgn terlalu bersedih dgn perkara ini..sebab hanya memakan diri sendiri.. go aza go!

fahana_ann berkata...

ajaa, ape kita tahu kalau kita akan rase sedih dan lagi,ape kita tahu perasaan tu tak kanhadir..aku pun dulu ingat aku brsedia hadapi semuanya..tapi bila tiba masanya,air mata ni mengalir gak..fitrah..tapi belajar mencari cinta yang lebih sejati,cinta ILLAHI..org yng dicintai tak smstinye kita miliki..mngkin ada jodh yang terbaik yang dah ALLLAH tntukan tuk kita kelak..be strong my frenz..miss u..cayang ajaa..heheh..

FarhanaLicious berkata...

arr.. ana tak tau nak komen apa. sebab ana paham rasa tu. macam tak nak kasi dia ada yang lain, even dah lama clash. macam ada sikit rasa pentingkan diri. tapi maybe awal2 kot or maybe sebab aza terlalu ingat pasal dia kot. aza patut lepaskan dia. n berdoa bia dia bahagia. :)

erisya nor berkata...

ajaa...tingat lak lagu " bukan kerna sayang " nyanyian alyah :)