Ahad, 25 Januari 2009

BONGOK KAU!!!!

arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ahhhhhhhhh

xtau lahhhh sya ketika nie bukan tension!! dan tidak sesekali sya tension pon!!!!
tapi sya rasa GERAMMMMM yang amat+sungguH+teramat!!

ah!!!
GERAMM!!!

BEBERAPA MINIT TADI TELAH BERLAKU SATU PERGADUHAN ANTARA SYA DENGAN SORANG CUSTOMER LELAKI!!

pergaduhan yg sungguh teruk penah sya lalui ni wei. xsangka sungguh. lelaki tu tiba2 naik agin satu badan. marah2 sya pulak, dia per**** ar tuh!! arhh geram.. siap ugut2 sya lagi. nak tumbuk la pe la.. adoii.. customer yg xbetul. ni gara2 sal duet la. DUET DUIT. xda duet, xyah la print. dah kena cas hatga mahal nak marah+tengking+ugut org pulak! xbetul punya org. dan sya.. sya dengan mendefenkan dirinya, bercakap lemah+lembut dengn nada yg masih slow lagi tu.. explain lelok kat dia. suh dia PAHAM BAHASA. tapi.. sya pulak yg kena tengking nya.. ahhh!! ngok dan NGEK la..

sebelum sya start2 merepek dan aura kemarahan sya pulak datng, bek sya halau dia kua dri cc. 'dah encik. bek encik bla. bla la..amik duit encik ni..yg len sya halall kan!! dah bla la..bla la!!' ahh sya pun dah stat marah dah. ingat dia sorg ke tau marah?? mentng2 la janTAN. leh tunjuk extion la eh kat cini!! datg2 tempat org. men marah cam org giler pulak kat cinie!!.. sengal!!

k k..
dah dah..
sya pun dah jadi xbetul nieh..
pape pun sya ok lagi nie.
xda rasa nak nagis sebb kena marah pon..
tpi first time tuh, rasa nk ketawa, yea la tetiba jantan angin satu badan..
haha~

k daaa~

**jum solat. reles tension kan diri. sya xsalah pun. sya ckap sopan age. dah la kena ugut nie...waaa..

11 ulasan:

erisya nor berkata...

ajaa....kit apun manusia gak...kalau tetiba jer prg cari pasal hmmm...angin lah jugak! erisya pun pernah naik angin camtuh tapi dalam phone lah...mentang2 jawatan tinggi...siap nak tengking2 kita lak! ingat dia boss kita? boss erisya pun jenis sopan jika nak tegur kami...

sabar ya dik...lelaki tu tak bawa duit lah tuh....terkezut dan termalu sebab tak mampu hehehe

ajaa~ berkata...

thank akak..
ajaa memg geram sanagt2 tadi,..
first time kena camtu..
sabar jea la nagn manusia nie..

*thank k~

farhanalicious berkata...

kesian nya. nasib ajaa ada taekwondo kan. boleh defen diri. ati ati kay?

[ a l i y a ] berkata...

sabar2 ye..pedulikan org
mcm tuh

ROHAN berkata...

Haza ambil rehat barang sekejap. Renung semula apa yg berlaku....cari di mana silapnya.

Pikir bagaimana utk elak perkara sama dari berulang...

Ambil rehat lagi..kemudian lupakan peristiwa itu....

Hidup ini amat bermakna...janganlah krn seorang, menyebabkan hidup kita tak gembira.

:=) ROHAN

ajaa~ berkata...

*farhanalicious
huh..
memg dasat la pergaduhan tuh.
nati aza cite k

*[aliya]
ok2..
sabar dah..
kalo xsabar tuh,dah lama kaki nek kat muka dia ah!

*ROHAN
thank k..
dah ok dah..
thank yea

aYuNi berkata...

aza...sila halau e2 org.. jgn lembut sgt dgn org yang kasar dgn kita..tunjukkan kehandalan kamo ya!

*bagi mereka dilua sana..sila respect org ya!..

ajaa~ berkata...

*ayuni
huh!! ok ayu syg
aza dah halau dah.
menyampah n geram betul lah.
kit alembut dia nek kepala pulak..
ishh

_ayu penah kena camtu ke syg??

aYuNi berkata...

hahaa~ org macam ayu ..mst r penah kne za.. ape lagi..makian aku bg..haha~ padan muka seh die org

fahana_ann berkata...

hehehe..lawak plak baca crite ni..biase lah tu..kerje..dia dah malu salah dia..tu dia marah orang lain..huhuu...kira masih baik la ni boleh bertimbang rasa nak halalkan..heheh

ajaa~ berkata...

ihi..
mesti fahan gelakkn aja kan..
ohoi..tpimemg klkat gak mula2 tu..
aja xleh kawal perasaan gak time tu la..