Ahad, 11 Januari 2009

laRI ke CAbut??

aie...
lama kita xbersua wahai blog ku..
so..banyak sangat benda berlaku 2 3 ari nie..sungguh tenson sangt dan sangt..
sunguh lemah diri sya ni upenya2. xkuat mana pun. kena sekeh sikit dah nangis..Aishhh~ malulaa...oho...

so... jus nak kongsi. em...sya dah xda asisten la kat cc nieh!! arh... akak 'tu' dah xda.. em CABUT kut..em LARI la.. eh BENTI keje tu.. arhh pape laa.. tamau amik tau hal dia age..
jadik skang nie sya xda pekeja partime yang leh ganti sya time stdy nati... aaa... ini banyk2 menyusahkan betul. sya memg xpuas ati sunguhh2 lah,. penat2 bos datang nak tebiu 'akak'..pastu akak cakp ok leh keja..and than.. trainin 6 jam ok, pastu dah lari.. tu sya yg trainin tau.. belum age bos sendiri..oho..kat cinie xda kes buli yang berlaku k.. emm..mby akak tu dah kaya, jadi dia xpelukan keje yg sungguh senang camnie.. sya pun xsalahkan dia. nak uat camna, xda rezki age sya nak kenalkan kak As kat kawan2 sekelas tu.. maap k.. sya tetap suka dia, walaupn kejap jea kami besama.. sya suka dia.. senyuman dia lawa weh!! menggguuudaa...

kepada sesapa yang amat2 berminat dengan partime kac cc (syber cafe), tulun isi form k. datang mintk form kt cc ngn sya nie.. tempat kat ttdi jaya, bersebelahan kedai makan Dhiya n seri Bunga yg ada mamat2 encem tuh.. wah!.. tapi..bos xmau setudent lor.. sbb sya kan dah setudent.. dia nak pakai pekhidmatan org yg dah bekeja.. adushh.. n org yg sedang mencari keja partime la.. sape2 yg dah bekeja 2 sila datang jumpa sya. kita bekenalan jum.. ihi..

okek..
itu sahaja.. jum beli makann kat seriBunga..lapo..

*keje partime nie seng jek la.. xda sush2 pun.. tpi..kena layan custemor yg banyak+banyk+banyk karenah je!! termasuklah sya custemor tu..:P

3 ulasan:

FarhanaLicious berkata...

alarh. baru je nak apply. uhu~

aYuNi berkata...

aduyai..saya hanya tertarik untuk bekerja di seri bunga yang penuh dengan abg ensem..lalala~

ajaa~ berkata...

*farhana
sorie dear...nati aza try tanya bus k, dapat x setuden nak..

*aYuni
seribunga dah xda pakwa encem la yang..lululu~