Khamis, 15 Januari 2009

dah JADI SENior??

salam aja..
sume2 la..salam semua!!

hari ni kena bangun awal la,, pegi daftar poly, sekulah lama yg sya tinggal tuk sebulan jea..tp x lama age genap 6 bulan, sya akan tinggal tuk selama-lamanya la pulak :-(
polyyyy.. sya datang..huhu datang tuk daftar sebagai seorg SENIOR. senior sem 6! ahaks~ ohoi aku dah nak abis poly.. sem nam dah nak berakirrr.. padahal xmula clas age pong..(em tu pun lau xda cary lor) semuga sya tAMAt dengan jayanya sem 6 nati k!

emm yang malas sangat pagi tdinya,, kena bagunn awall.. la malasnya.. hui xbiasa ar bangun awai2 pagi ni.. ihik.. sebulan dah 'bekawan' nagn bangun lambat, tut2 pagi tadi kaco pulak.. tpi sya ngn segan-silu nya bangun gak g daftar. spae xnak masuk sem last wei..,

dah sampai poly tu,, emh! nak tau pe cite?? dapat pulak number giliran yang sungguh memBANgga kan, 319.. sadiss betul, lagi 200 kena tunggu tuh. xpenah jadi be4-be4 nie dapat number banyaakkk.. xpe la, bak kata lect kat kaunter daftar "ooo.. patut la awak 'kerek' ngn sya, dah sem last upanya..".. ohoi.... sya xkerek pon la puan. saje jea Puan tu nak mesra2 nagn sya ehi2.. seb la puan tu baik, ilang cikit keboringan sya menuggu ah!.. mud hapy la tadi..

woo.. banyak kejadian-kejadian aneh yg telah berlaku kat sya tadi.. tpi bia rahsia keyh! auch..!
tpi yg pastinya sya dh daftar tuk masuk sem 6.. n tomoro sya nak daftr tuk modul pulak. modul yang memg menyusahkan+susah la bagi sya... waa kena stdy rajin2.. xley maen2 cam sem lepas dah.. xmau resut kiok age :(.. masa daftar modul besok memg cukup2 mengumbirakan mata sya, kul 2.45 petg. ada ke patut?? tu time sya tido be4 p keje la.. xsuka.., sume time+jadual baru kehidupan dah berubah mulai hari ni.. ayaa.. susah woo..

daN! sya kena tukar plainin kehidupan la skang nie..tau kenapa??
sebabb.. sya dah jadi SENIOR!!
hihi..

*adoi.. angin jea tadi, time nak tiba jea be4 number giliran aza 318, mesin QMS tu terus stop! padam terus.. waa.. mana number giliran 319??.. masalah2~

8 ulasan:

FarhanaLicious berkata...

aha. selamat menjadi senior ya? huhu

ajaa~ berkata...

uhu..
thank~
selamt berEXTION

e-leeyana berkata...

wah, mesti sedih lepas ni kan. sy dlu, beria2 amik gambar cne cni..lg2 last paper..fuhh~ kenangan..

lps msuk U, sume x-poly ckp, xde yg lg best dr poly..so, enjoy this precious moment..

ajaa~ berkata...

*e-leeyana
memg sedey la nati..:(
wah mesti best last paper.. campak kasut kat longkang la nati..ihi~

uuu..xmau masuk u la, nak duk poly!!
haha..

erisya nor berkata...

ehem! jgn buli junior ya :) selamat maju jaya senior!

ajaa~ berkata...

*ersya..
uhu..memg kena buli cikit mereka2..
hihik~

fahana_ann berkata...

kuikuikui..boleh pulak buat hal dan tinggal lagi satu nombor jek..huhuhu..sian betol...saya link blog ni tau

ajaa~ berkata...

*fahana_ann
hihi..thank fahana_ann..
memg berangin jea, tnggu q tu.