Khamis, 29 Januari 2009

TAG petama

aie..
uish tuk petama kalinya sya di tag oleh cik farhana nie.
sya dengan tidak sebegitu yakin nak menaiping tag nie, tepaksa perahkan otak gak 'demi mu kawan ku pegi..'
wah!! ayat cam dalam clas tadi jea, time bincg lawatan kat pangkor. ohoi..pangkor tunggu aja yea~

eh ey..kembali kepada tag.. sya akan penuhi semua ruang solan yg kosong k, muga mewujudkan tag yg menarik :P

s1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
minyak wangi far away, tepon n cemin

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
kasut tumet vinci (tadi baru beli)

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
kena bincang ngan bakal 'marki' dulu

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
ad jodoh kan kekal selamanya :P

5. Adakah anda dilamun cinta?
uie tidak. sya masih solo+molo. dulu penah~

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
di persekitaran 'dalam bilik' malam tadi

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
xda lagi, sebb cari buku sudoku tadi xjumpa :(

8. Apakah nama penuh kamu?
RAHAZA bt MOHD RESAD @ RASHID

9. Kamu lebih senang ngan mak atau ayah?
maaa...rindu sesangat nie, dah nak smpai setahun xjumpa

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda????
bakal suami sya :)

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
1. ATUL
1. RIEN
1. IDA
1. FARHANA
1. AYUNI
1. ILA jb
1. WAHIDY

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?
yes mesti, walapun dah mengunung baru ingat nak cuci

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi?
tengok pantai. pangkor kan nati..

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu?
1. dia suka ijau cam kura-kura
2. dia suka makan
3. dia suka kfc fload
4. dia ada baby blue
5. dia slalu bawak sya nek baby blue jaln2

15. 8 perkara yang amat saya gilai?
1. jus tembikai
2. fresh oren
3. kasut tumet
4. games sudoku
5. aiscrim choco top (boikot skang)
6. jaln2 tengok lampu malam
7. gila keje
8. gila duet.. ngek!

16. Pelukan atau ciuman?
ciuman!

17. 8 perkataan yang sering diucapkan?
1. oi!
2. ngek
3. ngok ngek
4. jimat2 duet tade
5. cepat la dah lewat nie
6. munin
7. sabar la..
8. jum shopin

18. 8 buah buku yang paling baru baca?
nota ultrasound.. semalm ada pop kuiz, gempaq sungguh dapt resut tadi :P

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali?
1. lagu melayu
2. lagu nasyid
3. lagu omputis
4. lagu jiwang
5. lagu+lagi..

20. Mari Men-Tag 8 orang lain
1. aliya
2. erisya
3. asna
4. e-leeyana

6 ulasan:

FarhanaLicious berkata...

wah. iya ke tak dilamun cinta ni? pelik nye. huhu~

fahana_ann berkata...

seronoknyer g pangkor..nak pergi!!!!ikutkan kami pun ke sana untuk kursus fasilitator tapi tak dapat atas sebab syarat kontark yang tak boleh ikut atas komitmen lain..huhu..sedih sangt..dah ade peluang..dah la murah.huhhu..sayang sangat..lain kali kot..bestnyer!!!!!

aYuNi berkata...

xbercinta?? pas 2 yang ensem kat poli 2 sape?? erm..

* wit da blanja mam cendol ya!

ajaa~ berkata...

*farhana
ihi..betl la dear. kami kawan jea~

*fahana_ann
uhu memg sonok lah!!'
belom pegi age dah ase sonok nie.
jum la ikut??

*aYuNi
yea la dear xbecinta pun.
kalo dah becinta, aja gtau yea :)

yg encem tu bakal hasburn kalo ada jodoh k..

[ a l i y a ] berkata...

adakah itu nama saya??

ajaa~ berkata...

yea..aliya..itu nama kamo k!