Rabu, 21 Januari 2009

~duit dUET

aie...

"perhatian kepada semua pelajar yang menggambil pinjaman ptptn. diumumkan bahawa tepat tanggal 21 januari 2009, duit pinjaman telah di bankin kan ke dalam akaun anda. harap maklum!"

huhu...ari ni duet pt dah masuk wei kawan2, ape age jum ar shupin, belanja aja sekali nie arh..
hapyy nye duit pt dah masuk. banyak barang nak beli nie. dah planin nak beli itu+ini. bestnya... leh baya sewa2 yg tertunggak+munggak. leh p tengok wayang, men bowling..huuu..

hoihoi... tu tuk budak dapat pt jea la. yang sya duk sebook tu nape??.. eh lupa la, sya nie tidak cukup layak tuk dapat pt :(, dan tidak cukup manis tuk menghabiskan duet pt.. waaa xda duet..dah pokai nie.. dak2 yg dapat pt best la kan dah ley enjoy nagn duet tu. enjoy tapi berjimat+cermat yaa..

hihi..sya sungguh jeles dan meles nagn budak2 umah yg dapat pt. DAn saya?? duet loan xmasuk age..lambatnya.. aculy sya dapat jpa, tu yg duet tade nih! jpa memg slalu lambat kan?? susah sya dan kawan2 sekumpulan yg dapat jpa nak ber'habiskan' duit. pt bagus, sharp dia masuk duit kat student. dalam laman web pt cakp 21 jan 09 duit masuk, memg betol masuk ri nie ah.. tp jpa.. eem lambatnya.. pas raya cina ar kut..adoi..

tape2..sya sabar menggu kamu duet. sya bukan mata duit-duetan. tp sya sungguh dan amat memerlukan kamu duit...:P.. ase2 bila duit jap masuk yea kawan2??

*time tengok kasut tumet lawa2, slalu tepikir.. sabar2 tunggu duit jpa masuk k! aha~

9 ulasan:

farhanaLicious berkata...

tapi dorang kena bayar balik duit tu. JPA x yah bayar. mana lagi better? bersabar kejap aje ya?

erisya nor berkata...

alaaaahhhh ingat nak suruh farhana belanja tadi!

fahana_ann berkata...

hehehe..nak shopping pun teringat "alamak,hutang"..huhu...duk kat bumi sintok ni tak de lah rasa teruk sangat sebab barang tak terlalu mahal dan tak perlu catu duit nak bayar itu ini..hehehe

asna cute berkata...

Wahhh duit2.. asna dpt bonus pun dah shopping sakan dah hehe.. but savving always have and MUST have..
sabar2 yea..tgu ada event pas CNY bru g shopping kot g shopping pas CNY xbest sale dah abis..

Chaiyok!!! chaiyok!!!

aYuNi berkata...

jpa xyah bayr ajaa.. so kte xda hutang mcam mereka yg amek pt tuh.. pas NCY neh dpt r jpa yang 2 kali ganda dari pt..sabar yang...kte same2 menunggu kehadiran ringgit k..

e-leeyana berkata...

eh...kne repair niat nih..bhye bhye

ajaa~ berkata...

*farhana
ok2..aza sabar nie. tp tadi p giant dah beli baju thist dah,..
duet dah cikit jadinya

*erisya nor
oho..nati duet jpa masuk, kita pakat suh farhana benja wayg k!?

*fahana_ann
oho..ok la tu fahana, leh la jimat ckit ka. aja nie boros:(

*asna cute
ok2..aja sabar nie. hihi.. wah best nya bonus tu. dah la limau dapt sekotk, dapt bonus age..
oo nak belanja aja yea??

*ayunie
a'aa la dear..memg xkene bayar.. bagus la kita kan. ok aza tggu nie..
hihi..
dah dapt duet, kalo free kita g tengok wayg ngan ana sekali nak??

*e-leeyana
aya..aja memg slalu salah niat. camna nak betulkan yae...

[ a l i y a ] berkata...

wahh,sonok aje bile dpt duit ekk,enjoy sakan...

ajaa~ berkata...

*[aliya]
hihi..
pompuan memg camtu kan..
enjoy jek